Kantoor

KANTOOR

2E GRAAD KANTOOR

Werk je nauwkeurig? Ben je gemotiveerd om blind te leren typen? Hou je van klasseren, telefoneren en met klanten omgaan in verschillende talen?

Dan is Kantoor zeker iets voor jou!

In deze richting maak je kennis met de wereld van administratie en retail (verkoop). Je leert: post behandelen, handelsdocumenten verwerken, vlot met de computer omgaan, goederen in ontvangst nemen en verkoopklaar maken, de basisvaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels.

3e GRAAD KANTOOR + LOGISTIEK/RETAIL

WERKPLEKLEREN IN EEN UNIEK KADER!

Deze opleiding combineert een basismodule Administratief Medewerker met één keuzemodule verkoops-  of logistiek medewerker.

Sta je graag klanten te woord? Ben je sociaal? Verleen je graag een vriendelijke service? Ben je flexibel, heb je zin voor initiatief? Dan is Kantoor + optie Retail zeker iets voor jou!

Werk je liever achter de schermen? Vind je ploegenwerk ok? Durf je je handen wel vuil te maken? Dan is Kantoor + optie Logistiek zeker iets voor jou!

Je leert verantwoordelijkheidszin tonen en plannen, zelfstandig werken maar ook in team, werkplekleren in combinatie met een échte leeronderneming, de documentenstroom in praktijk te realiseren, zowel via administratieve stage als stage in de logistieke/commerciële sector de competenties die je nodig hebt.

 

7E JAAR BUSINESS SUPPORT

De nadruk ligt hier op de commerciële taken in een onderneming (onthaal …) en de integratie van  verschillende softwarepakketten zoals: photoshop, Navision, webwinkel, Indesign, …  en andere beroepsvaardigheden in vakdoorbrekende projecten.

Dit pakket vullen we nog aan met enkele logistieke accenten. Zo kan je bij ons o.a. leren hoe je een vorkheftruck moet besturen.

LESSENTABEL 2018-2019

2E GRAAD KANTOOR (B) / IMELDA-SCHEUT
Totaal3230
VAKKEN3B4B
Godsdienst22
Nederlands commun. vaardigh.22
Project algemene vakken66
Frans44
Engels33
Lichamelijke opvoeding22
Administratie en retail1311
3E GRAAD KANTOOR (B) / IMELDA-BRUSSEL
Totaal343335
VAKKEN5B6B7B
Godsdienst222
Zakelijke commun. Nederlands11-
Project algemene vakken444
Nederlands--2
Frans322
Engels222
Lichamelijke opvoeding222
Basismodule: Administratief medewerker88-
Keuzemodule: Retail OF Logistiek44-
Stages77-
Business support (stages inclusief)--20
Bedrijfsbeheer111